5 motive sa înveți programare Python

Te-ai săturat să înveți să scrii linii de cod și să nu înțelegi  la ce îți folosește? Învață să programezi practic!

Cursul de Programare Python de la ASPIRE  te învață să programezi pentru a face lucruri interesante, utile si pentru a-ți crea primul tău portofoliu valoros în drumul spre o carieră de succes.

Dacă încă nu îți este clar ce importanță are acest limbaj în prezent, probabil nu ți-a spus nimeni ca Youtube este un exemplu de aplicație scrisă în Python. Chiar și NASA, Google, Dropbox sau Yahoo folosesc programare Python ca liant în platformele lor.

Limbajul de programare Python există de mult timp, deși mulți dintre voi ați auzit de el recent – a fost lansat în 1991 și și-a câstigat rapid popularitatea abia după ce Google l-a facut unul dintre limbajele de programale sale oficiale.

Haideți să descoperim împreună 5 motive să începi să înveti programare Python cât mai repede și de ce ASPIRE este locul potrivit pentru a afla “secretele” acestui limbaj.

Python logo

 

Înscrie-te și TU la Cursul programare Python

 

1. Programare Python – limbaj facil, accesibil oricui

Programarea Python este un limbaj de scripting, adică este un limbaj interpretat și nu compilat, avantajul fiind economisirea timpului în procesul de dezvoltare și de debugging. Python este un limbaj de programare care îți permite să dezvolți extrem de multe aplicații iar sintaxa este clară, naturală, permițând o învațare rapidă a functionalităților lui.

Se spune ca Guido van Rossum a pus bazele limbajului Python într-un weekend în care se plictisea; probabil că, dacă se plictisea, și-a dorit să îl facă mult mai facil de învățat decât alte limbaje de programare și mult mai ușor de utilizat.

Datorită usurinței de învatare, Python îți oferă oportunitatea de a mai învăța programare într-un timp scurt, în cadrul unor cursuri bazate pe programarea practică, așa cum sunt cursurile ASPIRE.ro.

 

2. Programare Python – pilon în dezvoltarea web

Python a început să fie folosit în proiecte de mare amploare, de către marile companii recunoscute la nivel mondial. Luând exemplul acestora, orice companie interesată de tehnologie versatilă și de programare care se adaptează la noile standarde alege acum Python.  

În prezent, în zona de Back-End a aplicațiilor sau platformelor care au ajuns la un anumit nivel de dezvoltare vom întâlni foarte des coduri scrise în Python, în aceeași măsură în care pe partea de Frond-End vom întâlni linii de cod scrise în JavaScript.

Tocmai pentru că este universal și folosit pentru nevoi de dezvoltare diferite, limbajul Python oferă programatorilor o mulțime de opțiuni de dezvoltare – de la dezvoltarea unor motoare de căutare de date la platforme de distribuire de fișiere pe internet (bittorrent vă spune ceva?), prognoze meteo, filme animate, analiză numerică sau financiară, jocuri și grafică, Yahoo maps, acestea sunt doar câteva dintre aplicabilitățile care ne vin în minte atunci când vorbim despre limbajul de programare Python.

 

3. Programare Python – elegant, flexibil, natural

 

Ai o intuiție bună? Înseamnă că acest curs este pentru tine deoarece Python este un limbaj intuitiv, care îti ține mintea activă și îti duce imaginația la cote înalte.

Flexibilitatea reprezintă cel mai mare avantaj al Programării Python. Proiectele pot fi preluate și înțelese de orice persoană din companie.

În Python poti “aduce la viață” orice idee printr-un număr foarte mic de linii de cod în comparație cu alte limbaje de programare – comenzile Python sunt gândite în așa fel încât să cuprindă o serie întreagă de acțiuni posibile.

4. Programare Python – salarii mari

Pe măsură ce vei învăța programare Python îți vei da seama că poți crea aproape orice cu ajutorul acestui limbaj de programare. Marii dezvoltatori contribuie zilnic creând librarii care sa te ajute să scrii cât mai puțin cod și să te poți ”inspira” din munca open-source a altor programatori entuziaști de Python.

Un simplu exemplu – vrei să creezi jocuri în Python?  Există librarii întregi în GitHub sau PyGame, resurse folosite de către cei care programează în Python.

Programatorii Python sunt foarte căutați pe piața muncii și câștigă cu 20% mai mult decât restul programatorilor. Credeți-ne, la salariile programatorilor din ziua de azi, înseamnă ceva!

 

5. Programare Python – inteligență artificială și machine learning

 

Limbajul de programare Python se regăsește acum la baza tehnologiilor de Machine Learning (datorita preciziei predictive), în Inteligența Artificială și Data Science. PyBrain este o bibliotecă care oferă algoritmi speciali de învățare de tip machine learning, open-source.

Folosind librariile din această sferă s-a putut detecta fericirea, frica, suspiciunea, sarcasmul și alte emoții prin camera wireless. Sună destul de futuristic, dar în Python veți regăsi nenumărate alte posibilități.

 

Înscrie-te AICI și poți câștiga de la 1500 Euro/luna*

*salariul mediu al unui programator în limbaj Python

 

mai 4, 2018

Despre Noi

Aspire.ro este o platforma educationala dezvoltata in cadrul unui parteneriat coordonat de Mida Soft Business

Contact

 Strada Agricultori 37-39, sector 2, București.

  0766 094 706 / 0786 062 073

contact@aspire.ro

sus
  All rights reserved.