Avantaje cursuri ASPIRE

Cursurile ASPIRE te ajută să dobândești cunoștințe practice

 

Cursurile de tip boot camp de la ASPIRE sunt cursuri scurte, intensive și riguroase în urma cărora vei dobândi cunoștințele necesare angajării în specialitatea pe care o urmezi sau te vei perfecționa în respectiva specialitate, după caz.

Spre deosebire de cursurile tradiționale, cursurile în sistem bootcamp de la ASPIRE te ajută să dobândești cunoștințe practice în domenii diferite, cunoștințe pe care le va aprecia orice angajator și le va prefera oricărui CV sau alt gen de cursuri absolvite.

Știți câți angajatori mai iau CV-ul pe care îl prezintă candidații drept reper definitoriu atunci când primesc cereri pentru un job?

Procentul companiilor care încă mai practică acest lucru tinde spre zero – angajatorii preferă să îți verifice deprinderile practice în a rezolva o anumită problema, în a îndeplini un task într-un timp definit și în a demonstra că deții cunoștințe practice și nu doar că ai învățat să răspunzi la întrebările din interviurile de angajare.

 

La ASPIRE beneficiezi de profesori de elită și mentorship

 

Profesorii ASPIRE provin din mediul academic (lectori universitari, absolvenți de MBA) sau sunt profesioniști recunoscuți în domeniul lor de activitate (antreprenori sau manageri de succes, specialiști în diferite domenii de activitate) și au aplecarea necesară și autoritatea de a împărtăși și altora cunoștințele lor.

Ca și cursanți la ASPIRE veți dobândi deprinderile practice de la profesioniștii în domeniu care activează și sunt la curent cu tendințele și cerințele pieței de profil. Veți învăța ce înseamnă să activezi într-o anumită specialitate și veți putea interacționa la fel cum ați face-o cu un coleg de birou.

În plus, mentorship-ul este o forma prin care ne asiguram că fiecare student ASPIRE este îndrumat astfel încât să profite la maxim de pe urma acestui curs.

 

La ASPIRE înveți să lucrezi într-un mediu organizațional specific companiilor angajatoare

 

Întrucât ne propunem ca fiecare cursant ASPIRE să dobândească abilități practice și nu doar cunoștințe teoretice, ba, mai mult, ne-am propus ca fiecare student Aspire să reprezinte o opțiune serioasă pentru orice angajator de top, am gândit și structurat cursurile astfel încât studenții să reușească să înțeleagă mediul organizațional specific fiecarui tip de companie care se pretează a fi viitorul lor angajator.

Exemple: la cursul de marketing studenții ASPIRE învață să se raporteze organizațional la cei cu care trebuie să se coordoneze în cadrul unei agenții de marketing: directorul de creație, seniorul copy writer, directorul de strategie, după caz; la cursul de programare studenții ASPIRE, pe lângă cunoștințele practice, vor învăța să se raporteze în cadrul unei companii de IT la diferiți coordonatori sau colegi cu care vor colabora: senior programmer-ul, team managerul, etc.

Învățarea mediului de lucru organizațional ajută studenții ASPIRE să se integreze mai rapid în cadrul organizațiilor angajatoare, lucru apreciat de către angajator și favorizat atunci când se decide trierea candidaților de pe “short-list”.

 

La ASPIRE îți creezi primul tău portofoliu de proiecte

 

Dacă nu ai deja unul, bineînteles… Totuși, multi dintre cei care ajung la un interviu de recrutare sunt întrebați de către angajator ce proiecte au realizat în domeniul în care aplică pentru job. De cele mai multe ori răspunsul candidaților, dacă nu ați ghicit încă, este că nu au realizat un proiect dar că…au de gând să mute munții din loc de acum înainte – vi s-a întâmplat să dați și voi un astfel de răspuns?

La ASPIRE, în cadrul cursurilor, vor fi o serie de probe practice, probe în care studenților li se va solicita realizarea unor proiecte care pot fi prezentate ulterior ca și portofoliu și ca experiență oricărui angajator – fie că este vorba de un mic soft codat în Java sau orice alt limbaj de programare, fie că este vorba de un plan de marketing pus în aplicare de către student la una din companiile cu care colaborăm sau în cadrul orelor de curs, studenții ASPIRE vor fi în măsură să prezinte o realizare proprie/un proiect personal oricărui angajator.

Ești sprijinit în a-ți dezvolta cariera – îți facilităm contactul cu marii angajatori parteneri ai platformei ASPIRE

 

ASPIRE înseamnă nu numai o platformă modernă de învățare ci și o comunitate de business – partenerii noștri fac parte din marile companii angajatoare sau din companii dinamice, de succes, care apreciază ideea de cursuri practice în sistem boot camp care pregătesc studentul pentru performanță și lucru în echipă.

Tot ce va rămâne de făcut la finalizarea cursurilor este să apelați la ajutorul pe care îl oferim fiecărui cursant ASPIRE în cadrul modulului de dezvoltare continuă a carierei și…să nu aveți emoții la interviul de angajare!

 

De ce să TE înscrii la cursurile ASPIRE?

Dobândești cunoștințe practice într-un interval scurt de timp;

 Ai acces la Profesori de elită și programe de mentorship;

 Capeți experiență de lucru în mediul organizațional specific companiilor angajatoare;

 Îți construiești un portofoliu de proiecte;

 Beneficiezi de consiliere și sprijin pentru a-ți dezvolta cariera;

Îți facilităm contactul cu marii angajatori parteneri ai platformei ASPIRE.

avantaje cursuri Aspire

Despre Noi

Aspire.ro este o platforma educationala dezvoltata in cadrul unui parteneriat coordonat de Mida Soft Business

Contact

 Strada Agricultori 37-39, sector 2, București.

  0766 094 706 / 0786 062 073

contact@aspire.ro

sus
  All rights reserved.