De ce să alegi cursul Dezvoltare Aplicații Web cu PHP de la ASPIRE?

PHP este unul din cele mai importante limbaje de programare web open-source și server-side, fiind folosit în aproape jumătate din site-urile web din toată lumea.

În cadrul cursului Dezvoltare Aplicații Web cu PHP vă sunt prezentate detaliat atât limbajul PHP, cât și schemele de bază pentru realizarea conectivității dintre PHP și MySQL, dintre PHP și Java sau dintre PHP și componentele COM (Common Object Model).

De asemenea, în cadrul cursului Dezvoltare Aplicații Web cu PHP vom învăța despre PDO (PHP Data Objects) și modul de conectare la diferite tipuri de baze de date folosind această extensie a PHP.

 

Ce înveți la Cursul de Dezvoltare Aplicații Web cu PHP?

  Arhitecturi și servicii Web

Vei învăța principiile de bază ale arhitecturilor service-oriented, tipuri de servicii Web, XML, JSON.

 HTML, CSS și Javascript pentru Front-End

Vei învăța să construiești interfețe Web și mobile dinamice, cu design responsive, folosind cele mai de actualitate limbaje de scripting și framework-uri. Vei lucra cu HTML5, CSS avansat și Javascript, precum și cu toolkit-uri integrate cum ar fi Boostrap. Vei trece la nivelul următor de tehnologii cu framework-uri ca Angular.JS, Vue.js și React, folosit de Facebook și Instagram.

  Dezvoltare Back-End cu PHP

Deoarece PHP este în continuare unul dintre cele mai utilizate limbaje de programare pentru aplicații Web, îl vei învăța și tu în cursurile ASPIRE. Vei lucra atât cu PHP, cât și cu framework-uri ca Symfony sau Laravel. Vei stăpâni utilizarea API-urilor pentru conectarea la diverse surse de date.

 Baze de date și persistența datelor

Vei învăța să lucrezi cu baze de date relaționale (MySQL), baze de date noSQL (MongoDB) și cu sisteme de versionare (Git, GitHub).

  Lucru în echipa

Îți vei asuma diverse roluri în echipa de dezvoltare, vei dobândi abilități de lucru în echipa, pair programming și gândire algoritmică și vei lucra cu metodologii Agile.

 

Obiectivele principale ale cursului Dezvoltare Aplicații Web cu PHP

 

 Înțelegerea modului în care operează aplicațiile client-server;

 Folosirea noțiunior de programare: variabile, constante, stringuri, funcții predefinite și definite de utilizator, array-uri;

 Înțelegerea și folosirea limbajului PHP în detaliu și integrarea lui în aplicațiile web create, precum și înțelegerea și folosirea SQL (Standard Query Language) și MySql;

 Posibilitatea de a crea aplicații web complexe precum magazine virtuale, sisteme de gesiune, cataloage de produse, comunități online și altele.

 

 

Abilitățile dobândite în timpul cursului Dezvoltare Aplicații Web cu PHP

 Arhitectura aplicațiilor Web;

 Servicii Web. REST, SOAP, HTTP, SOA;

 Programare PHP;

 Baze de date relaționale MySQL, Design baze de date și limbaj SQL;

 Baze de date noSQL – MongoDB;

 Symfony sau Laravel;

 Dezvoltare front-end, HTML, CSS, Javascript;

 Bootstrap;

 Angular.js, React.js, Vue.js;

 JSON;

 jQuery;

 Cunoștințe de bază modelare UML;

 Design patterns;

 UI/UX design;

 Dezvoltare de aplicații Web responsive;

 Metodologii de dezvoltare (Agile reprezintă un avantaj);

 Git și soluții de versionare;

 GitHub.

În timpul Cursului Dezvoltare Aplicatii Web cu PHP vei învăța care este structura și sintaxa scripturilor PHP și vei realiza o aplicație simplă în PHP, rampa de lansare către aplicații web complexe care îți vor aduce succesul.

Totodata, în cadrul Cursului Dezvoltare Aplicații Web cu PHP vei învăța să depanezi aplicații si să repari bug-uri din aplicații PHP. Cu totii știm cât de enervant este să nu îți iasă ceva așa cum trebuie! Profesorii ASPIRE te vor învăța noțiunile elementare pentru tunning de securitate și performanță.

La sfârșitul Cursului Dezvoltare Aplicații Web cu PHP vei avea o imagine de ansamblu corectă asupra programării și vei putea învăța mult mai ușor alte limbaje de programare (Java, C++ , Perl și altele).

 

Ce posibilități de angajare ai după absolvirea cursului de Dezvoltare Aplicații Web cu PHP de la ASPIRE?

Programele derulate de către ASPIRE.ro sunt de tipul Ready-to-Work; aceste programe sunt construite pentru a putea rezolva imediat problema lipsei de resurse cu competențe tehnologice/digitale. Programele noastre oferă întreg setul de aptitudini pentru a putea califica absolvenții programelor ASPIRE.ro.

Instrumentele pe care le vei dobândi în cadrul cursului Dezvoltare Aplicații Web cu PHP te vor ajuta să lucrezi într-o companie de IT sau la una de webdesign. Mai mult decat atât, pe o piață în continuă schimbare care încearcă să se alinieze la trendurile internaționale, având noțiunile dobandite în cadrul cursului Dezvoltare Aplicatii Web cu PHP aveți posibilitatea de a începe o carieră de free-lancer de succes.

 

Cât durează cursul de Dezvoltare Aplicații Web cu PHP de la ASPIRE?

Cursul Dezvoltare Aplicații Web cu PHP se desfășoară pe o perioadă de 12 saptamani, 10 ore/ saptămână, disponibil în format part-time, clasă cu instructor, materiale, teste, suport online.

 

Cum se va desfășura cursul de Dezvoltare Aplicații Web cu PHP de la ASPIRE?

Cursul Dezvoltare Aplicații Web cu PHP se desfășoară pe perioada de 12 saptămâni. Programele de pregătire desfășurate în timpul cursului Dezvoltare Aplicații Web cu PHP vor fi oferite preponderent în clase,  în regim part time, vineri (seara), dupa programul dvs. zilnic,  și sâmbăta.

Unde se desfășoară Cursul Dezvoltare Aplicații Web cu PHP ? Strada Agricultori 37-39, sector 2, București (Clădirea Codecs).

Locatie cursuri ASPIRE.ro

Prețul cursului Dezvoltare Aplicatii Web cu PHP este de 15 Euro/oră, acceptăm plata in 3 rate.

 

 Înscrie-te AICI și poți câștiga de la 1200 Euro/luna*

*salariul mediu al unui programator web cu competențe PHP

 

De ce să alegi cursurile ASPIRE?

 Dobândești cunoștinte practice într-un interval scurt de timp;

 Ai acces la profesori de elită și programe de mentorship;

 Capeți experiența de lucru în mediul organizațional specific companiilor angajatoare;

 Îți construiești un portofoliu de proiecte;

 Beneficiezi de consiliere și sprijin pentru a-ți dezvolta cariera;

 Îți facilităm contactul cu marii angajatori parteneri ai platformei ASPIRE.

 

Curricula

Curricula nu a fost gasita!

Review-urile cursurilor

N.A

evaluari
  • 5 stele0
  • 4 stele0
  • 3 stele0
  • 2 stele0
  • 1 stele0

Nu exista evaluari pentru acest curs

Despre Noi

Aspire.ro este o platforma educationala dezvoltata in cadrul unui parteneriat coordonat de Mida Soft Business

Contact

 Strada Agricultori 37-39, sector 2, București.

  0766 094 706 / 0786 062 073

contact@aspire.ro

sus
  All rights reserved.