De ce să alegi cursul Programare Web Front-End de la ASPIRE?

Când vorbim de programare trebuie să luăm în calcul că există atât programare web front-end, cât și programare back-end. Programarea web front-end este reprezentată de acea partea a siteului sau a aplicației care se vede, cea cu care utilizatorul ia contact. Designul web și partea de implementare (cum funcționează ce se vede cu ajutorul HTML, CSS, JavaScript) sunt noțiunile cheie pe care profesorii ASPIRE ți le vor prezenta în cadrul cursului Programare Web Front-End. Ca să nu mai spunem că postul de front-end development este în trend, bine plătit, dar și plin de provocări menite să vă perfecționeze în domeniu.

 

Obiectivele principale ale cursului Programare Web Front-End 

 Învățarea noțiunilor de bază care sunt necesare creării unui site web sau a unei aplicații cu o structură semantică puternică, componente de stil reutilizabile și caracteristici interactive personalizate;

 Dobândirea abilităților necesare pentru a construi experințe web interactive, aducând la viață conceptele web prin combinarea principiilor grafice esențiale cu cele de codare.

 

Ce înveți la Cursul Programare Web Front-End?

 

 Să creezi un site web sau o aplicație web

Vei dobândi cunoștințele și abilitățile fundamentale pentru a reuși să creezi un site sau o aplicație web care să aibe funcționalitatea așteptată, dar și web designul atrăgător, prin învățarea diverselor limbaje folosite în acest domeniu (html, css, JavaScript,Angular,jQuery);

 Frameworks-urile utilizate astăzi și aplicarea lor în dezvoltarea web;

 UI/UX Design

Vei învăța cele mai noi tendințe și principii în design al interfețelor cu utilizatorul și User Experience Design și cum se pot folosi în aplicațiile pe care le dezvolți.

 HTML, CSS și Javascript pentru Front-End;

Vei învăța să construiești Interfețe Web și mobile, cu design responsive, folosind cele mai actuale limbaje de scripting și framework-uri. Vei lucra cu HTML5,  CSS avansat și Javascript, precum și cu toolkit-uri integrate cum ar fi Boostrap.

 Angular.js, React.js, Vue.js;

Vei trece la nivelul următor de tehnologii cu framework-uri ca Angular.JS, Vue.js și React, folosit de Facebook și Instagram.

 Versionare și testare;

Vei învăța principii și tool-uri pentru testarea interfețelor cu utilizatorul și vei utiliza Git și GitHub ca soluții de versionare a codului sursă.

Tehnologii deprinse în timpul cursului Programare Web Front-End

 Dezvoltare front – end, aplicații Web;

 HTML;

 CSS;

 Javascript;

 AngularJS;

 React;

 Vue.js;

 Bootstrap;

 jQuery;

 Git, soluții de versionare;

 Noțiuni de UI/UX design,

 Design responsive;

 UI testing.

În cadrul Cursului Programare Web Front-End vei câștiga experiență în fiecare limbaj folosit și apoi vei învăța să le utilizați împreună pentru a dezvolta soluții web profesionale.

La sfarșitul Cursului Programare Web Front-End vei fi capabil să creezi un site complet, de la zero, utilizând diverse limbaje tehnice. Vei stăpâni o multitudine de abilități și tehnologii care te vor ajuta să lucrezi în unul dintre cele mai dinamice sectoare de IT.

 

Ce posibilități de angajare ai după absolvirea cursului Programare Web Front-End de la ASPIRE?  

Programele derulate de către ASPIRE.ro sunt de tipul Ready-to-Work; aceste programe sunt construite pentru a putea rezolva imediat problema lipsei de resurse cu competențe tehnologice/digitale. Programele noastre oferă întreg setul de aptitudini pentru a putea califica absolvenții programelor ASPIRE.ro.

Instrumentele pe care le vei dobândi în cadrul cursului  Programare Web Front-End te vor ajuta să dezvolți o pagină web sau o aplicație web. Acesta este primul pas pentru a începe să mergi la interviuri pentru postul de Front-End Development.

 

Cât durează cursul  Programare Web Front-end de la ASPIRE?

Cursul Programare Web Front-End de la ASPIRE este disponibil Part time (Weekend)desfășurat pe o perioadă de 6 săptămâni, 10 ore/ săptămână, clasă cu instructor, teste și suport e-learning online.

 

Cum se va desfășura cursul Programare Web Front-End de la ASPIRE?

 

Cursul Programare Web Front-End de la ASPIRE se desfășoară pe o perioadă de timp de 6 săptămâni. Numărul de ore este de 60 de ore, desfășurate în săli de curs, cu prezența obligatorie, 10 ore/săptămână, program Vineri (seara) și Sambata.

Unde se desfășoară Cursul Programare Web Front-End? Strada Agricultori 37-39, sector 2, București (Clădirea Codecs).

Locatie cursuri ASPIRE.ro

Prețul cursului Programare Web Front-End este de 15 Euro/oră, acceptăm plata în 3 rate.

 

Înscrie-te AICI și poți câștiga până la 1200 Euro/luna*

*salariul mediu al unui programator Front-end Development

 

De ce să alegeți cursurile ASPIRE?

 Dobândești cunoștinte practice într-un interval scurt de timp; 

 Ai acces la profesori de elită și programe de mentorship;

 Capeți experiența de lucru în mediul organizațional specific companiilor angajatoare;

 Îți construiești un portofoliu de proiecte;

 Beneficiezi de consiliere și sprijin pentru a-ți dezvolta cariera;

 Îți facilităm contactul cu marii angajatori parteneri ai platformei ASPIRE.

 

 

Curricula

Curricula nu a fost gasita!

Review-urile cursurilor

N.A

evaluari
  • 5 stele0
  • 4 stele0
  • 3 stele0
  • 2 stele0
  • 1 stele0

Nu exista evaluari pentru acest curs

Despre Noi

Aspire.ro este o platforma educationala dezvoltata in cadrul unui parteneriat coordonat de Mida Soft Business

Contact

 Strada Agricultori 37-39, sector 2, București.

  0766 094 706 / 0786 062 073

contact@aspire.ro

sus
  All rights reserved.