ASPIRE. About YOU

ASPIRE.ro este cea mai recentă platformă educațională din România și a fost concepută de un grup de companii de IT, pentru a oferi, în principal, cursuri în sistem bootcamp – cursuri scurte, intensive și riguroase.

Cursurile ASPIRE sunt destinate atât celor care doresc să se inițieze dar și celor care doresc să se perfecționeze în diferite domenii de activitate – business, programare, marketing, design și analiză de date. Cursurile oferă o specializare în competențele digitale și sunt adaptate cererilor actuale de pe piața muncii.

Studenții ASPIRE vor dobândi la cursurile desfășurate pe parcursul a minim două săptămâni competențe practice care îi vor pune în postura de candidați ideali pentru piața serviciilor IT. Cursanții Aspire vor învăța practic și își vor face primul portofoliu de proiecte care îi va ajuta la găsirea unui job în domeniul dorit.

Cui se adresează cursurile ASPIRE?

Așa cum spune și sloganul conceptului ASPIRE („About YOU”), platforma ȚI se adresează, iar cursurile pe care le oferim sunt cursuri care TE vor ajuta să TE angajezi în orice companie – cursurile ASPIRE  îți deschid ușile marilor angajatori!

ASPIRE se adresează atât celor care vor să se specializeze sau să deprindă competențe practice în diverse domenii digitale, cât și companiilor cărora Aspire le furnizează servicii de perfecționare a angajaților proprii și suport în recrutarea absolvenților ASPIRE pe poziții diverse în cadrul diferitelor departamente.

Cum funcționează ASPIRE.ro?

Platforma educațională ASPIRE are drept model sistemul de învățare bootcamp – oferim cursanților noștri o acumulare a informațiilor într-un timp relativ scurt, offline, în săli de curs cu mentori care predau lecțiile în sistem practic dar și elemente de învățare online (curicule, teste, proiecte, etc) care completează sau documentează bagajul de cunoștințe practice dobândite de cursant.

Programele de tip bootcamp de la ASPIRE sunt programe de învățare intensiv-accelerată, derulate în intervale de până la 6 luni, unde cursanții învață programare, marketing, design, analiză date și business management într-un mod practic, inspirat din experiența mentorilor, într-un stil organizațional ce imită modalitatea de relaționare din cadrul companiilor.

ASPIRE oferă așadar cursanților posibilitatea de a-și însuși competențele tehnologice într-un mediu care imită experiența practică într-o companie, astfel încât toate cunoștințele dobândite la cursuri să poată fi aplicate imediat de către absolvenții programelor noastre la viitorul loc de muncă. Mai mult decât atât, mediul de învățare este unul interactiv, dinamic, cursanții noștri beneficiind de un portal intern prin intermediul căruia pot interacționa, atât între ei, dar și cu mentorii personali, pentru a putea împărtăși cele mai relevante informații din diferite domenii de interes.

În plus, studenții ASPIRE ajung să realizeze personal și colectiv proiecte pe care le pot prezenta oricărui angajator la interviul de angajare ca făcând parte din portofoliul lor și dovedind astfel experiența practică acumulată. 

Ce misiune are ASPIRE?

Misiunea platformei educaționale ASPIRE este aceea de a sprijini fiecare cursant în a dobândi cunoștințele digitale practice într-un termen scurt, de a-și crea un portofoliu personal de proiecte și de a se angaja în cel mai scurt timp de la absolvirea cursurilor.

În ce domenii te pregătești înscriindu-te pe platforma ASPIRE?

Cursurile digitale derulate pe platforma Aspire sunt de tipul “ready-to-work” – aceste programe sunt construite pentru a putea remedia imediat lipsa competențelor tehnologice/digitale sau pentru perfecționarea competențelor existente. Programele noastre oferă întreg setul de aptitudini pentru a putea califica absolvenții Aspire începand cu poziții de tip “Junior” și până la specializări avansate pentru pozitii de tip „Senior” în cadrul oricărei companii.

Te poți înscrie pentru 5 mari domenii de pregătire în obținerea competențelor digitale dorite:

Color line, digital marketing concept illustration, icon, background and graphics. The illustration is colorful, flat, vector, pixel perfect, suitable for web and print. It is linear stokes and fills.

 

PROGRAMARE/CODING

Cursuri Business

 

BUSINESS

Color line, growth concept illustration, icon, background and graphics. The illustration is colorful, flat, vector, pixel perfect, suitable for web and print. It is linear stokes and fills.

 

ANALIZĂ DATE

MARKETING

 

MARKETING

Color line, opening concept illustration, icon, background and graphics. The illustration is colorful, flat, vector, pixel perfect, suitable for web and print. It is linear stokes and fills.

DESIGN

Dezvoltarea Continuă a Carierei

Asigură sprijinul post absolvire, atât cu caracter imediat prin facilitarea obținerii de oportunități de angajare de către studenți cât și prin configurarea unui sistem personal de învățare continuă pentru orice student Aspire.

Platforma educațională Aspire ÎȚI oferă urmatoarele tipuri de pregătire:

 

 Pregătire intensivă – cu o perioada de studii de la 1 săptămână până la 6 luni/cursuri derulate în intervalul Luni – Vineri, între 4 și 10 ore pe zi, clasă + instructor, sistem offline cu suport pentru pregătire disponibil online

 Pregătire part-time – cu o perioadă de studii între 1 – 6 luni/ 6-12 ore/săptămână/ cursuri derulate în afara programului normal de lucru, Vineri – Sâmbătă, program flexibil, clasă+instructor, sistem offline, suport+materiale disponibile online

 Pregătire online exclusiv – program variabil, on demand. Diferența o va face faptul că fiecare cursant va avea un mentor – instructor asignat fiecărui cursant, care va ține evidența progresului cursantului și îl va ajuta ori de câte ori va fi nevoie. Acesta va livra în regim live sesiuni de training cursanților pe care îi are asignați în clasă + materiale online în regim „recorded”.

 

Cum ÎȚI cresc opțiunile de angajare după ce ai absolvit cursurile ASPIRE?

 

ASPIRE îți oferă în plus față de alte platforme educaționale, pe langa competențe practice și primul TĂU portofoliu de proiecte, și referințe marilor angajatori cu care colaborăm. Facilităm și sprijinim permanent marii angajatori în recrutarea viitorilor angajați dintre absolvenții cursurilor Aspire;  Aspire va reprezenta studenții la târguri de carieră, unde îi va prezenta potențialilor angajatori și va derula cu aceștia activități de mentorat pe întreg parcursul procesului de cautare a unui job.

Avantajele absolvirii unor programe de genul celor oferite pe platforma educațională ASPIRE vin din faptul ca peste 80% din absolvenți reușesc să se angajeze într-un interval de maxim 120 de zile de la absolvire. La Aspire, majoritatea cursanților intră într-un program de mentorship încă din timpul cursurilor, fiind direcționați și informați în privința oportunităților de angajare; în acest mod majoritatea reușesc să se angajeze chiar mai repede, într-un interval de 30 – 60 de zile.

Despre Noi

Aspire.ro este o platforma educationala dezvoltata in cadrul unui parteneriat coordonat de Mida Soft Business

Contact

 Strada Agricultori 37-39, sector 2, București.

  0766 094 706 / 0786 062 073

contact@aspire.ro

sus
  All rights reserved.