Termeni și Condiții

 Definirea unor termeni

ASPIRE.ro – o platformă educațională care oferă cursuri în sistem online și offline, atât în sistem de învățare accelerată, cât și pe perioada week-endurilor

 Datele de identificare ale firmei

ASPIRE.ro este o platformă educațională dezvoltată de către un parteneriat între un grup de companii din IT cu o cifră de afaceri de peste 15 mil Euro anual, parteneriat coordonat de Mida Soft Business.

 Datele de contact ale firmei

Strada Doina nr. 9, etaj 1, incinta Dual, București

Tel: 021 413 71 08 / 0766 094 706

E-mail: contact@aspire.ro

 Ne rezervăm dreptul să:

 Selectăm cursanții pentru înscriere pe tipurile de curs în funcție de criterii precum – data înscrierii, aptitudinile demonstrate sau nivelul de pregătire, fără ca aceastea enumerare să fie limitative

 Amânăm înscrierea anumitor persoane pentru o dată ulterioară în anumite cazuri concrete

 Înlocuim în anumite cazuri trainerii afișați, cu notificarea cursanților înscriși la cursuri

 Updatam periodic anunțurile și prețurile cursurilor sau informațiile prezente pe site

 Informații despre produsele / serviciile comercializate pe site

Prețurile sunt exprimate în Euro pe oră, pentru o mai ușoară calculare de către cei interesați a prețului pe curs. Cursurile pot fi urmate în sistem intensiv (Luni-Vineri), part-time (în week-end, Vineri seara – Sâmbăta) sau online.

 Politica de plată și facturare

Cursurile pot fi plătite în diferite modalități care vor fi stabilite concret în fiecare caz – plată integrală sau plată în rate. Acceptăm și varianta în care cursurile sunt achitate de către un finantator în locul cursantului, fără ca aceasta să însemne că ASPIRE intermediază sau se interpune în agrementul între cele două părți.

 Politica de livrare

Cursurile sunt urmate în sistem online sau offline. Trainerii dețin experiență într-o companie de profilul cursului pe care îl predau. Cursurile reproduc experiența dintr-o companie, dezvoltă aptitudini practice și oferă cursanților un portofoliu de proiecte. Încă din perioada cursurilor și după finalizarea lor, cursanții sunt sprijiniți pentru a aplica pentru diferite joburi în companiile cu care ASPIRE a încheiat parteneriat.

 Limitarea responsabilității societății tale în anumite situații

ASPIRE nu își asumă responsabilitatea acceptării de către partnerii nostri a cursanților care au finalizat cursurile Aspire. Sprijinul acordat de catre ASPIRE se concretizează prin legătura pe care o facem cursanților cu potențialii angajatori, prin cunoștințele practice pe care cursantul le capătă în urma cursurilor și prin faptul că la cursuri este sprijinit în a-și crea primul portofoliu de proiecte prin care își poate demonstra abilitățile practice în domeniul pe care îl studiază.

 Modul de soluționare a litigiilor

În caz de litigiu vă puteți adresa autorităților române competente în materie.

 Politica de confidențialitate

Ne asumăm responsabilitatea prelucrării datelor cu caracter personal în deplină confidențialitate și în conformitate cu prevederile legale în materie.

Despre Noi

Aspire.ro este o platforma educationala dezvoltata in cadrul unui parteneriat coordonat de Mida Soft Business

Contact

 Strada Agricultori 37-39, sector 2, București.

  0766 094 706 / 0786 062 073

contact@aspire.ro

sus
  All rights reserved.